2010. december 19., vasárnap

Variációk egy témára - sapka 5.

Nem múlhatott el hosszú idő sapkahorgolás nélkül, mivel kisnagylány bejelentette igényét egy újabb modellre. 'Legyen sildes, virágos, és ne legyen olyan lukacsos, mint a múltkor, mert befúj rajta a szél.'
Ezen indíttatásból készült tegnap este csupa egyráhajtásos pálcából ez a kis divatos fejfedő:



A sapkánál igazság szerint csak egyik sor jött a másik után. Egy kedves érdeklődő kérésére leírtam, ha valaki szeretné, szívesen elküldöm. A virág mintáját itt találhatjátok.

4 megjegyzés:

Iza írta...

Ez a sapi is nagyon tetszik,gondolom a kislányodnak is nagyon tetszik.:)

Névtelen írta...

Kedves NeNcsi! Már hetek óta vadászok a neten egy jó sapka leírásra, többel is próbálkoztam, de végül mégsem tetszettek. És akkor rátaláltam az oldaladra, és erre a sapira. Ő lesz az igazi! :) Kérlek küldd el nekem is a leírást a jenny777@freemail.hu címre. Előre is nagyon köszönöm! Szép napot kívánok! Üdv. Gina

Gabi írta...

Kedves NeNcsi!

Nem tudom,jársz-e még erre...annyi sok szépséget találtam itt Nálad...többek közt ezt a sapkát,és arra szeretnélek kérni,hogy ha még lehet,elküldenéd nekem a leirását ?? Én csak a Lányomnak és a kisfiamnak gyártok mókás,állatkás,és csajos sapikat,de akárhogy is gyakorlom,az én "sima egyráhajtásos" horgolt sapim nem ilyen :(:( lyukas :) amit az én lányom sem szeret :)
Szóval megköszönném: mogabri@gmail.com
..és Békés Ünnepeket kivánnék !

vorsi0128 írta...

Kedves Nencsi!Nagyon tetszik a sapid! Szeretném elkérni a leírását ha még lehet! Főleg az ellenzője érdekelne, mert kisfiam van és ugye neki msmilyen a sapimintája, mint egy kislányénak, de az ellenzője ugyanolyan:)) A sapi már kész van, de sehogy sem tudom az ellenzőt elkészíteni. Segítségedet előre is megkösönöm!

Szép napot!

Orsi
vorsi0128@gmail.com