2011. március 20., vasárnap

Újra jelentekezem - textiljátékokkal

Nem is tudom, hol kezdjem, megint annyi minden történt velünk az elmúlt másfél (majdnem két) hónap alatt.
Februárban melegváltásban voltak betegek a gyerekek, aztán mikor meggyógyultak gőzerővel igyekeztem a jövőnket a megfelelő mederbe terelgetni. Ez mostanra úgy tűnik sikerült is, mindenki legnagyobb megelégedésére. A kézimunka, mint szabadidős tevékenység egyszerűen nem került sorra, pedig el sem tudom mondani, mennyire vágytam egy kis alkotásra.
Ma Bababörzén voltam egy kedves ismerősömmel, ahol a fonalaimat, és a szombaton készített apróságaimat árultam - hozzáteszem: nagy lelkesedéssel, de annál kisebb sikerrel, mert annak ellenére, hogy széles körben  meg lett hirdetve a vásár, alig volt érdeklődő. :-(
Kicsit áteveztem más vizekre (forrás), az új alkotások nem horgoltak, hanem varrt, applikált játékok lettek, melyek elérhetők a Meskán. Nézzetek be, és ha tetszik válasszatok a gyerkőcöknek húsvétra belőlük.

Íme:





Ezen a vonalon úgy hiszem még nem próbáltam ki mindent, tetszik nagyon a forma, az alapötlet, úgyhogy fog még pár hasonló állatka készülni. :-)

4 megjegyzés:

Kankalin írta...

Cukik, nekem a nyuszi a nyerő! :-))) Ügyes vagy! Jók lettek!

NeNcsi írta...

Köszi! :-)

Belinda írta...

Van számodra valami nálam! :)

Kankalin írta...

Kedves NeNcsi! Hálám jeléül, amiért támogattál a kezdetekben, szeretnélek egy kis ajándékkal meglepni, kérlek nézz be hozzám! :) <3